Caféer i Jelling - oversigt over caféer i Jelling

 Tilbage til oversigt  

Byd kæresten, vennerne, veninderne eller måske familien på cafébesøg i Vejle. Vi har samlet en oversigt over udvalgte og gode caféer i Jelling til jer.

Ejer du en restaurant eller café i Syddanmark og har du lyst til at annoncere på Syddanskguide.dk? Kontakt os for mere information og uforpligtende tilbud.


Byens Café Jelling i Jelling - gode smagsoplevelser og hyggelig atmosfære

Byens Café Jelling i Jelling byder på et hyggeligt miljø med en uformel stemning og gode smagsoplevelser til fornuftige priser. Byens Café Jelling bruger kun de bedste af årstidens råvarer og køber økologisk hvor de kan.

Møllegade 10
7300 Jelling

 Læs mere om Byens Café Jelling

Café Sejd i Jelling - en spændende vikingeinspireret café

Café Sejd i Jelling er en vikingeinspireret café, hvor oplevelser og lokalt udviklede lækkerier, kunst-, tekstil- og kunsthåndværk er i højsædet. Indretningen er inspireret af mytologisk kunst. Vikingespillet Nefa Tavl - som betyder "Kongens bord" er til rådighed for caféens gæster.

Gorms Torv 7A
7300 Jelling

 Læs mere om Café Sejd

Caféen på Haughus Gods i Jelling - lækker mad i flotte omgivelser

Caféen på Haughus Gods i Jelling byder på morgenmad, sandwiches, franskbrød med æg og rejer, smørrebrød samt kage. Der er desuden muligt at købe sodavand, øl, kaffe og lækker varm chokolade. Caféen er en del af Haughus Gods som i dag bruges til café, gårdbutik og kræmmermarked.

Vejlevej 50
7300 Jelling

 Læs mere om Caféen på Haughus Gods

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk