Caféer i Middelfart - oversigt over caféer i Middelfart

 Tilbage til oversigt  

Byd kæresten, vennerne, veninderne eller måske familien på cafébesøg i Middelfart. Vi har samlet en oversigt over udvalgte og gode caféer i Middelfart til jer.


Café Inga i Middelfart - kager efter originale gamle opskrifter

Café Inga i Middelfart ligger hos hos Middelfart Museum. Hos Café Inga kan I nyde kaffen, serveret i det gamle muselmalede stel, og kager lavet efter originale gamle opskrifter i smukke omgivelser. Citronkage, choko-orangekage, havregrynskager og prinsessesmåkager er nogle af de kager som bages i Café Inga.

Algade 8
5500 Middelfart

 Læs mere om Café Inga

Cafe Oscar i Middelfart - nyd drikkevarer hos Cafe Oscar

Cafe Oscar i Middelfart byder på god kaffe, en vand, en øl eller et lækkert glas vin. Cafe Oscar er en del af Panorama Biografen i Middelfart

Havnegade 8B
5500 Middelfart

 Læs mere om Cafe Oscar

Café Razz i Middelfart - lækkert mad i skønne omgivelser

Café Razz i Middelfart byder på ukompliceret mad af god kvalitet til rimelige priser. Maden kan nydes i afslappende omgivelser - både ude og inde. Udenfor kan man desuden nyde udsigten over Lillebælt, skøjtebanen / beach volley og den nye havnefront.

Havnegade 40
5500 Middelfart

 Læs mere om Café Razz

HUSET's Café i Middelfart - lette frokost-retter og nybrygget kaffe

HUSET's Café i Middelfart byder f.eks. på en let frokost, en fantastisk buffet, et stort udvalg af nybrygget kaffe og te og lidt sødt til ganen. HUSET's Café er en del af HUSET - bolig inspiration. 28.000 m2 med boliginspiration.

Hindsgavl Alle 3
5500 Middelfart

 Læs mere om HUSET's Café

Kvickly's Bistro i Middelfart - kaffebar og quick-food

Kvickly's Bistro i Middelfart er den perfekte blanding af kaffebar og quick-food. Kvickly's Bistro byder på kaffe, kager og fastfood-retter.

Østergade 18
5500 Middelfart

 Læs mere om Kvickly's Bistro

Marina Café og Grill i Middelfart - midt på Middelfart Marina

Marina Café og Grill i Middelfart er en hyggelig café smukt placeret midt på Middelfart Marina. Marina Café og Grill byder på stort udvalg af lækre retter, I finder bl.a. sandwich, burgere, pastaretter, pitabrød, mexicanske retter, a la carte, dürum og pizza.

Østre Hougvej 118
5500 Middelfart

 Læs mere om Marina Café og Grill

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk