Restauranter i Odense - oversigt over restauranter i Odense

 Tilbage til oversigt  

Smag på Odense - vi har samlet en oversigt over udvalgte restauranter i Odense til dig og familien.

Ejer du en restaurant eller café i Syddanmark og har du lyst til at annoncere på Syddanskguide.dk? Kontakt os for mere information og uforpligtende tilbud.


A Hereford Beefstouw i Odense C - helstøbte madoplevelser

A Hereford Beefstouw i Odense C byder på udsøgte mad- og vinoplevelser af højeste kvalitet. Det handler om første klasses oksekød - og det handler om kvalitet. Hereford Beefstow har i mere end 45 år udviklet konceptet og ønsker at give helstøbte madoplevelser.

Vestergade 13
5000 Odense C

 Læs mere om A Hereford Beefstouw

Bar’Tapas i Odense C - running tapas i Odense

Bar’Tapas i Odense C byder på verdens første running tapas-restaurant i Odense! Bar’Tapas ligger i hjertet af Odense og byder på både "all you can eat" og et menukort med spædende og autentiske retter. Kvalitet og god service er i højsædet hos Bar’Tapas.

Kongensgade 63
5000 Odense C

 Læs mere om Bar’Tapas

Bluefin i Odense C - lækre sushi-anretninger i Odense

Bluefin i Odense C byder på fantastiske sushi-oplevelser med flotte og smagfulde anretninger.

Klaregade 7
5000 Odense C

 Læs mere om Bluefin

Brasserie Skovbakken i Odense C - lækker mad i smukke omgivelser

Brasserie Skovbakken i Odense C byder på lækre og spændende retter i de smukke omgivelser på Sdr. Boulevard. Maden er nænsomt tilberedt med den bedste kvalitet og af sæsonens bedste råvarer, helst fra lokale leverandører.

Sdr. Boulevard 314
5000 Odense C

 Læs mere om Brasserie Skovbakken

Bryggeriet Flakhaven i Odense C - en gastronomisk oplevelse

Bryggeriet Flakhaven i Odense C byder på frisk brygget øl og gastronomiske oplevelser i hjertet af Odense. Målsætningen hos Bryggeriet Flakhaven er at lave mad med øl og øl med mad. Stilen er dansk/fransk og med stor variation af special øl.

Flakhaven 2
5000 Odense C

 Læs mere om Bryggeriet Flakhaven

Burger Anarchy i Odense C - ”burger rules” hos Burger Anarchy

Burger Anarchy i Odense C byder på alt indenfor burgere - både traditionelle og nye alternative burgere. Hos Burger Anarchy siger man at "burger rules" og byder på mad og hyggelig stemning for hele familien.

Gravene 2
5000 Odense C

 Læs mere om Burger Anarchy

China Wok House i Odense C - kantonesisk madlavningsstil i Odense

China Wok House i Odense C ligger i hjertet af Odense og er Odenses ældste kinesiske restaurant. Hos China Wok House bliver der budt på lækre kinesiske retter lavet efter den kantonesiske madlavningsstil, hvilket giver den autentiske smagsoplevelse kendt fra Guangdong-provinsen.

Vestergade 1, 1. sal
5000 Odense C

 Læs mere om China Wok House

Den Gamle Kro i Odense C - tradionelle madoplevelser lavet fra bunden

Den Gamle Kro i Odense C er beliggende i et gammelt bindingsværkhus fra 1683 i hjertet af Odense. Den Gamle Kro byder bl.a. på et stort frokostmenukort med traditionelle danske frokostretter som højt belagt smørrebrød, fynsk røgeost og stort udvalg af kolde og lune retter. Aftensmenukortet byder på en lang række skønne retter fra det danske og franske køkken.

Overgade 23
5000 Odense C

 Læs mere om Den Gamle Kro

Druen & Bønnen i Odense C - med fransk inspireret livretter

Druen & Bønnen i Odense C byder på fransk inspireret livretter, snacks, vin, kaffe og kage i hjertet af Odense. Druen & Bønnen tilbyder både morgen, middag og aften-menuer.

Vestergade 15
5000 Odense C

 Læs mere om Druen & Bønnen

INSU i Odense C - Lækker sushi og Thai-retter i Odense

INSU i Odense C byder på skønne sushi- og thai-retter af høj kvalitet. INSU bruger udelukkende friske råvarer og friskhed og kvalitet er i højsædet hos INSU. I finder bl.a. sushi med laks, Maguro tun, Sashimi, Nigiri, Gunkan, Hoso Maki, Ura Maki, Kaburi Maki, Futo Maki samt sushi menuer. Desuden stort udvalg af thai-menuer, bl.a. nudelretter, karryretter, ris og lækre thai-supper.

Hjallesevej 12
5000 Odense C

 Læs mere om INSU

Restaurant Bone's i Odense C - Get a taste of the old America

Restaurant Bone's i Odense C er en ægte amerikansk restaurant, hvor hele familien føler sig velkommen. Bone's byder bl.a. på The Original American Spareribs, Route 66, Ribeye Steak, Bone's Big Boy Burger, Bone's Bad Boy Burger og mange flere velkendte menuer.

Vindegade 53
5000 Odense C

 Læs mere om Restaurant Bone's

Restaurant Bowl'n'Fun i Odense C - lækker mad og underholdning

Restaurant Bowl'n'Fun i Odense C tilbyder lækker mad og sjov underholdning for hele familien. Der tilbydes et stort udvalg af lækre retter og specielle retter til børn.

Grønløkken 3
5000 Odense C

 Læs mere om Restaurant Bowl'n'Fun

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk