Pizzariaer i Sønder Omme - Lækre pizzaer for hele familien

 Tilbage til oversigt  

Sønder Omme byder på flere gode pizzariaer, der tilbyder lækre pizzaer for hele familien. Vores pizzariaer byder på et bredt udvalg af forskellige pizzaer, lavet med friske råvarer og med en perfekt bund.

Uanset om du er til den klassiske margherita, den sprøde pepperoni eller en af vores specialpizzaer med unikke topping, kan du finde noget for enhver smag hos os. Vores pizzariaer byder også på andre lækre italienske retter, så du kan få en fuldendt middag hos os. Kom og besøg os, vi glæder os til at servere vores lækre pizzaer for dig.


Milano Pizza og Grill i Sønder Omme - Din go-to spot for pizza og nem fast food i Sønder Omme

Milano Pizza og Grill i Sønder Omme Kom forbi vores pizzaria i Sønder Omme for lækre pizzaer og nem fast food. Vores kokke bruger friske råvarer til at skabe smagfulde pizzaer og lækker fast-food. Vi har også øl og vin til din middag. Velkommen hos Milano Pizza og Grill.

Hovedgaden 6
7260 Sønder Omme

 Læs mere om Milano Pizza og Grill

Pizza & Kebabhouse i Sønder Omme - Pizza og lækkert fast food i Sønder Omme

Pizza & Kebabhouse i Sønder Omme Pizza & Kebabhouse i Sønder Omme byder på lækre pizzaer og lækkert fast food. Vores kokke bruger friske råvarer til at lave smagfulde pizzaer og vi har også et udvalg af lækre fast food retter på menukortet. Kom forbi og nyd en god middag hos os.

Hovedgaden 35
7260 Sønder Omme

 Læs mere om Pizza & Kebabhouse

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk