Traditionsrig Dansk restaurant på Bregninge Kro i Svendborg

 Tilbage til oversigt  

Oplev en ægte gammeldags kro med hyggelig indretning, sjov og lun betjening og mad, der er lavet, som det skal være. Bregninge Kro er det oplagte valg, hvis du søger en autentisk dansk madoplevelse på Fyn.


Bregninge Kro i Svendborg er en traditionsrig dansk restaurant, der byder på en autentisk og hyggelig krooplevelse. Uanset om du er på udkig efter en romantisk middag for to eller en hyggelig familiefrokost, så er Bregninge Kro det oplagte valg.

Lokalerne på Bregninge Kro er indrettet med autentisk krostemning og detaljer, som man kan forvente på en gammel kro. Betjeningen er ligeledes lun, opmærksom og humoristisk, og krofatter svæver rundt mellem gæsterne med sjove kommentarer og fisker for mersalg på den gode måde.

Bregninge Kro er kendt for sin gammeldags mad, der er lavet, som det skal være. Menuen byder på traditionelle danske retter, og kvaliteten af maden er i top. Her kan du få en rigtig lækker jule smørrebrødsbuffet med hjemmelavede retter og smage på den danske kromad på en helt særlig måde.

Personalet på Bregninge Kro er venligt og imødekommende, og du vil føle dig velkommen med det samme. Besøg deres hjemmeside på http://www.bregningekro.dk/ og book dit bord allerede i dag. Så er du garanteret en hyggelig og autentisk krooplevelse på Fyn.


Telefon 62 22 54 75
Adresse Sundbrovej 54
By 5700 Svendborg
Website Bregninge Kro
Facebook Bregninge Kro har ingen Facebook side tilføjet.

534

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk