Restaurant Svendborgsund - Nyd en dejlig krostemning på havnefronten

 Tilbage til oversigt  

Oplev den dejlige og hyggelige krostemning på Restaurant Svendborgsund på Havnepladsen i Svendborg. Her kan du nyde lækker mad og en super sød betjening. Vi kommer helt sikkert tilbage.


Restaurant Svendborgsund er beliggende på Havnepladsen, og er et must-visit for folk, der elsker god mad og hyggelig atmosfære. Her kan du opleve den dejlige og hyggelige krostemning, der gør Restaurant Svendborgsund til et helt særligt sted.

Med en menu, der byder på alt fra klassisk dansk mad til mere eksotiske retter, er der noget for enhver smag på Restaurant Svendborgsund. Maden er altid i topkvalitet, og du kan være sikker på at blive mæt og tilfreds efter et besøg på stedet.

Det er ikke kun maden, der får vores besøgende til at vende tilbage til Restaurant Svendborgsund. Betjeningen er også helt i top, og personalet er kendt for deres super søde og imødekommende attitude. Det er virkelig en fornøjelse at blive betjent her.

Restaurant Svendborgsund tilbyder spisning på stedet samt takeaway (ingen levering), så du kan nyde den lækre mad derhjemme, hvis du vil. Og med deres praktiske beliggenhed på havnefronten, er der rig mulighed for at kombinere et lækkert måltid med en hyggelig tur langs havnen.

Så hvis du er på udkig efter en skøn restaurantoplevelse i Svendborg, så er Restaurant Svendborgsund det helt rigtige sted at besøge. Vi kan varmt anbefale det, og glæder os allerede til vores næste besøg.


Telefon 62 21 07 19
Adresse Havnepladsen 5
By 5700 Svendborg
Website Restaurant Svendborgsund
Facebook Restaurant Svendborgsund har ingen Facebook side tilføjet.

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk