The Grill Svendborg - Familierestaurant med autentisk grillmad

 Tilbage til oversigt  

The Grill Svendborg byder på autentisk grillmad i en hyggelig atmosfære. Besøg os på Nyborgvej 4 og oplev en sand smagsoplevelse.


The Grill Svendborg er en familierestaurant, der ligger i hjertet af Svendborg. Vi tilbyder autentisk grillmad, tilberedt på vores specielle grill, som giver kødet en lækker smag og saftighed. Vi er stolte af at servere friske råvarer, som er tilberedt efter vores opskrifter.

Hos The Grill Svendborg har vi fokus på at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære, hvor hele familien kan nyde et godt måltid sammen. Vi har et bredt udvalg af retter på menuen, så der er noget for enhver smag.

Vi tilbyder spisning på stedet, men ingen levering. Vores restaurant er åben fra morgenmad til sen aften, og vi byder både på brunch, frokost og middag. Vi sørger altid for at have et godt udvalg af drikkevarer, som passer til vores retter.

Besøg vores website på http://svendborg.thegrill.dk/ for mere information om menuen og vores åbningstider. Kontakt os på telefon 70 11 11 55 for at reservere et bord eller hvis du har spørgsmål.


Telefon 70 11 11 55
Adresse Nyborgvej 4
By 5700 Svendborg
Website Restaurant The Grill Svendborg
Facebook Restaurant The Grill Svendborg har ingen Facebook side tilføjet.

534

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk