Klostercaféen - din nye yndlings café i Tønder

 Tilbage til oversigt  

Find din indre ro og nyd en lækker kop kaffe eller en frisklavet sandwich på Klostercaféen i Tønder. Med vores hyggelige udeservering og afslappende atmosfære, er vi et must-visit sted for enhver, der ønsker at nyde en afslappet og velsmagende oplevelse.


Klostercaféen er en charmerende café beliggende i hjertet af Tønder. Vi tilbyder vores gæster en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor man kan nyde en kop kaffe, en lækker sandwich eller en friskbagt croissant. Vores udeservering er perfekt til at slappe af og nyde det gode vejr i sommermånederne.

Vi bruger kun de bedste råvarer fra lokale leverandører og lægger stor vægt på kvalitet og smag. Vores menukort indeholder alt fra forskellige kaffespecialiteter, te, smoothies, bagværk, sandwich og meget mere.

Hos Klostercaféen lægger vi stor vægt på vores kunders oplevelse, og vores venlige personale vil altid byde dig varmt velkommen og stå klar til at hjælpe med at give dig en uforglemmelig oplevelse. Besøg os i dag og oplev selv, hvorfor Klostercaféen er din nye yndlings café i Tønder.


Telefon 73 72 41 04
Adresse Torvet 11
By 6270 Tønder
Website Klostercaféen har intet website tilføjet.
Facebook Klostercaféen har ingen Facebook side tilføjet.

534

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk