Torvets Pølser - Verdensklasse hotdogs på Torvet i Tønder

 Tilbage til oversigt  

Smag de bedste hotdogs i byen hos Torvets Pølser på Torvet i Tønder. Deres pølser er i verdensklasse og vil helt sikkert efterlade dig med en smag af mere.


Torvets Pølser er stedet at besøge, hvis du vil smage de bedste hotdogs i Tønder. Deres unikke opskrift og høje kvalitetspølser er i verdensklasse og giver en smag, du vil huske længe efter. Med en hyggelig beliggenhed på Torvet har Torvets Pølser skabt en dejlig, afslappet atmosfære til at nyde deres fantastiske hotdogs.

Men det er ikke kun på Torvet, du kan smage Torvets Pølsers lækre hotdogs! De kan også tage deres pølsevogn ud til arrangementer og skabe en autentisk og lækker madoplevelse. Med deres mobile køkken kan de servere lækre hotdogs til alt fra firmafester til fødselsdage og bryllupper.

Kontakt Torvets Pølser på telefonnummeret 28 34 13 18, og få yderligere oplysninger om deres menu og cateringtjenester. Besøg også deres website på https://www.facebook.com/339137049591497/ for at følge med i deres seneste opdateringer og tilbud.


Telefon 28 34 13 18
Adresse Torvet 1
By 6270 Tønder
Website Torvets Pølser
Facebook Torvets Pølser har ingen Facebook side tilføjet.

534

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk