Restauranter i Tønder - oversigt over restauranter i Tønder

 Tilbage til oversigt  

Smag på Tønder - vi har samlet en oversigt over udvalgte restauranter i Tønder til dig og familien.

Ejer du en restaurant eller café i Syddanmark og har du lyst til at annoncere på Syddanskguide.dk? Kontakt os for mere information og uforpligtende tilbud.


Restaurant Bowler Inn i Tønder - hyggelig familierestaurant og bowlingcenter

Restaurant Bowler Inn i Tønder byder på et bredt udvalg af spændende retter for hele familien. Restaurant Bowler Inn ynder at kalde sig byens bedste steak house og byder på flere forskellige udskæringer af oksekød. Alt kød er fra den lokale slagter og kvaliteten er kompromisløs!

Ribelandevej 56
6270 Tønder

 Læs mere om Restaurant Bowler Inn

Restaurant Hotel Tønderhus i Tønder - madoplevelser i hjertet af Tønder

Restaurant Hotel Tønderhus i Tønder byder på lækre og udsøgte madoplevelser i hjertet af Tønder. Kvalitet og service er på højt niveau og maden er tilberedt med de bedste råvarer og af professionelle kokke som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Jomfrustien 1
6270 Tønder

 Læs mere om Restaurant Hotel Tønderhus

Restaurant ROS i Tønder - med fokus på gode sønderjyske råvarer

Restaurant ROS i Tønder byder på gode sønderjyske retter tilberedt af lokale råvarer, med kærlighed - og til fornuftige penge. Stemningen er afslappet og både mad og vin er velsmagende hos Restaurant ROS.

Spikergade 21
6270 Tønder

 Læs mere om Restaurant ROS

Victoria i Tønder - restaurant, café og kaffebar i Tønder

Victoria i Tønder byder på en lang række veltilberedte retter af høj kvalitet og friske råvarer. Menuen spænder vidt og I bydes bl.a. på lækre forretter som eks. hvidstegte rejer, snackkurv, tortillachips med salsa og friske og sprøde salater. Varme retter som Victorias hakkebøf, gyros, pariserbøf og meget andet.

Storegade 9
6270 Tønder

 Læs mere om Victoria

396

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk