Caféer i Vejle - oversigt over caféer i Vejle

 Tilbage til oversigt  

Byd kæresten, vennerne, veninderne eller måske familien på cafébesøg i Vejle. Vi har samlet en oversigt over udvalgte og gode caféer i Vejle til jer.

Ejer du en restaurant eller café i Syddanmark og har du lyst til at annoncere på Syddanskguide.dk? Kontakt os for mere information og uforpligtende tilbud.


CafeDeli i Vejle - skøn italiensk kaffe og græsk stemning

CafeDeli i Vejle byder på skøn italiensk kaffe og stemning som kendes fra de græske caféer. CafeDeli ligger midt i Vejles Midtpunkt og stemningen er hyggelig med en en dejlig atmosfære.

Tønnesgade 2
7100 Vejle

 Læs mere om CafeDeli

Caféen – Den Gamle Arrest i Vejle - caféstemning og lækker restaurantmad

Caféen – Den Gamle Arrest i Vejle ligger i hjertet af Vejle og byder på caféstemning, restaurantmad og mulighed for selskabslokaler til enhver fest. Caféen – Den Gamle Arrest byder bl.a. på et menukort sammensat af mad lavet af de bedste og friske råvarer.

Klostergade 1
7100 Vejle

 Læs mere om Caféen – Den Gamle Arrest

Cafeén i VÆKSTHUSET i Vejle - madoplevelser i smukke omgivelser

Cafeén i VÆKSTHUSET i Vejle byder på skønne madoplevelser i smukke omgivelser i væksthuset. Cafeén er perfekt som mødested for hele familien og i forbindelse med forretningsmiddage.

Kirketorvet 10
7100 Vejle

 Læs mere om Cafeén i VÆKSTHUSET

Conrad Café i Vejle - med et lækkert og varieret menukort

Conrad Café i Vejle byder på et varieret menukort med eks. alt fra udsøgt morgenmad, snacks, frokostretter og aftensmåltider. Conrad Café har noget for enhver smag - desuden med et stort udval af danske og udenlandske øl og mange kaffevarianter. Conrad Café er opkaldt efter konditor Johan Conrad Nielsen, som i perioden 1877- 83 boede til leje i Den Smidtske Gård.

Søndergade 14
7100 Vejle

 Læs mere om Conrad Café

KaffeBaren i Vejle - udsøgt kaffe fra hele verden

KaffeBaren i Vejle byder på udsøgt kaffe og anvender et bredt sortiment af kaffe fra mange forskellige områder i verden. KaffeBaren i Vejle tilbyder desuden et stort udvalg af the, hjemmebagt brød perfekt til eftermiddagskaffen.

Torvegade 4
7100 Vejle

 Læs mere om KaffeBaren

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk