Fysioterapi hos Fysiohelse i Haderslev

 Tilbage til oversigt  

Fysiohelse i Haderslev tilbyder professionel fysioterapi til alle, der ønsker at genoprette deres helbred. Kontakt os nu for at begynde på vejen til bedring.


Fysiohelse er en fysioterapivirksomhed i Haderslev, der tilbyder professionel og personlig behandling til alle, der ønsker at forbedre deres helbred og livskvalitet. Vi har et team af erfarne og veluddannede fysioterapeuter, der er dedikeret til at hjælpe vores klienter med at genoprette deres muskel- og skeletfunktion.

Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, herunder genoptræning efter skader og operationer, smertebehandling, rygbehandling, træning og meget mere. Vi bestræber os altid på at skræddersy vores behandlinger til den enkelte klient og deres specifikke behov for at sikre, at vores klienter opnår de bedst mulige resultater.

Hos Fysiohelse i Haderslev er vores mål at hjælpe vores klienter med at forbedre deres livskvalitet og opnå en sund og smertefri krop. Kontakt os nu på telefonnummeret 22 80 32 98 for at begynde på vejen til bedring.


Telefon 22 80 32 98
Adresse Nederbyvænget 13C
By 6100 Haderslev
Website Fysiohelse har intet website tilføjet.
Facebook Fysiohelse har ingen Facebook side tilføjet.

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk