Professionel Fysioterapi i Haderslev - Hjemmebehandling & Genoptræning

 Tilbage til oversigt  

Få professionel fysioterapi i rolige omgivelser hos Haderslev Fysioterapi. Vi har en behagelig og rolig atmosfære og tilbyder mange behandlingsformer, inklusive hjemmebehandling. Kontakt os i dag for at starte din genoptræning.


Haderslev Fysioterapi er din lokale ekspert i professionel fysioterapi. Vi tilbyder en behagelig og rolig atmosfære, og vores venlige personale sørger for, at du føler dig godt tilpas, når du besøger vores klinik.

Vi har mange behandlingsformer til rådighed på vores klinik, og vores erfarne fysioterapeuter sørger for, at du får den bedst mulige behandling. Vi tilbyder blandt andet hjemmebehandling, øvelsesterapi, genoptræning og meget mere.

Vi er specialister i behandling af fysiurgiske lidelser, herunder akutte og kroniske led- og muskelskader, muskelspændinger og hovedpine. Vores behandlinger inkluderer holdningskorrektion, ergonomi, akupunktur, el-terapi, kraniosakralterapi (KST), manuelle teknikker som ledmobilisering, manipulation, RAH, Graston, Cupping og myofascial release.

Vi tilbyder også Reciprok Antagonist Hæmning (RAH), som er en terapi, der hjælper med at lindre smerter og muskelspændinger.

Kontakt os på telefonnummer 74 53 10 10 for at bestille en tid hos en af vores erfarne fysioterapeuter. Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme tilbage til en smertefri hverdag!


Telefon 74 53 10 10
Adresse Nørregade 52, st tv
By 6100 Haderslev
Website Haderslev Fysioterapi
Facebook Haderslev Fysioterapi har ingen Facebook side tilføjet.

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk