Stærke og pålidelige maskiner til havearbejde

 Tilbage til oversigt  

Ingvard Madsen ApS er din foretrukne leverandør af have- og parkmaskiner. Vi leverer stærke og pålidelige maskiner, der gør dit havearbejde til en leg.


Ingvard Madsen ApS er en af Danmarks førende leverandører af have- og parkmaskiner. Vi har et bredt udvalg af maskiner til enhver opgave, lige fra buskryddere til pladevibratorer - og alt derimellem.

Vi er kendt for at levere stærke og pålidelige maskiner, der er nemme at betjene, og som sikrer dig et flot resultat hver gang. Vores produkter er af høj kvalitet, og vores erfarne medarbejdere står altid klar til at rådgive dig om den rette maskine til netop dit behov.

Hos Ingvard Madsen ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, og det betyder, at vi kun forhandler de bedste mærker på markedet. Vi er stolte af at være autoriseret forhandler af mange anerkendte mærker, herunder Stihl, Honda og Husqvarna.

Kontakt os i dag på telefon 75 56 51 66 og lad os hjælpe dig med at finde den rette maskine til dit havearbejde. Du er også velkommen til at besøge vores showroom i Kolding, hvor du kan se vores produkter og få rådgivning fra vores eksperter. Besøg også vores hjemmeside på www.ingvardmadsen.dk og se vores store udvalg af have- og parkmaskiner.


Telefon 75 56 51 66
Adresse Sletteskovvej 9
By 6000 Kolding
Website Ingvard Madsen ApS
Facebook Ingvard Madsen ApS har ingen Facebook side tilføjet.

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk