Blomsterværkstedet - Din lokale blomsterbutik i Egtved

 Tilbage til oversigt  

Blomsterværkstedet på Aftensang i Egtved er din lokale blomsterbutik, når du har brug for smukke og friske blomster til enhver lejlighed.


Blomsterværkstedet er en skøn blomsterbutik, som du finder i hjertet af Egtved. Her finder du altid et stort udvalg af smukke og friske blomster, som er perfekte til enhver lejlighed. Uanset om du skal bruge en enkelt buket til en vens fødselsdag eller skal dekorere til bryllup eller begravelse, så kan du være sikker på at finde det, du søger hos Blomsterværkstedet i Egtved.

Virksomhedens erfarne og dygtige florister står altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette blomster, der passer til netop din smag og stil. De er yderst passionerede omkring deres arbejde, og det afspejler sig i det smukke og kreative resultat, som du får med hjem fra butikken.

Kvaliteten af blomsterne er altid i top, og du kan forvente at få friske og smukke blomster, der holder sig flotte i lang tid. Derudover har butikken også et fint udvalg af tilbehør, som kan være med til at gøre dine blomster endnu mere unikke og personlige.

Blomsterværkstedet i Egtved er en butik, som du ikke må gå glip af. Besøg dem i dag og lad dig inspirere af deres skønne udvalg af blomster og tilbehør.


Telefon 75 55 11 06
Adresse Aftensang 8
By 6040 Egtved
Website Blomsterværkstedet
Facebook Blomsterværkstedet har ingen Facebook side tilføjet.

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk