Frisører i Middelfart - Find den perfekte frisør til dit hår i Middelfart

 Tilbage til oversigt  

Er du på udkig efter den perfekte frisør til dit hår i Middelfart? Så kan du være sikker på at finde lige præcis hvad du søger hos frisørerne i Middelfart. Vi tilbyder et væld af forskellige ydelser, så du kan få præcis det hår du ønsker.

Vores dygtige frisører har mange års erfaring indenfor branchen, og vil altid gøre deres bedste for at give dig den bedste service. Vi tager os god tid til at lytte til dine ønsker og behov, og sammen finder vi den helt perfekte løsning for netop dit hår. Book en tid hos en af Middelfarts frisører i dag, og oplev hvordan du kan få drømmehåret du altid har ønsket!


Den Ny Salon i Middelfart - god service og gode oplevelser

Den Ny Salon i Middelfart byder bl.a. på klipning, farvning, permanent, bryn og vipper, opsætning af special frisure, vask af hår, make-up.

Østergade 32
5500 Middelfart

 Læs mere om Den Ny Salon

Fashion Cut i Middelfart - alle har ret til gode hår dage

Fashion Cut i Middelfart byder på god kvalitet og kreativitet. Fashion Cut følger bl.a. med i de sidste nye klippe/farveteknikker fra bla. Vidal sassoon og Redken.

Østergade 47
5500 Middelfart

 Læs mere om Fashion Cut

Salon No. 1 i Middelfart - du fortjener lidt luksus

Salon No. 1 i Middelfart byder bl.a. på klipning, farvning, permanent, bryn og vipper, opsætning af special frisure, vask af hår, make-up.

Østergade 13
5500 Middelfart

 Læs mere om Salon No. 1

534

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk