Tøjbutik i Svendborg - Mustus

 Tilbage til oversigt  

Mustus - En super hyggelig tøjbutik i Svendborg


Mustus er en tøjbutik i Svendborg, og den er uden tvivl en af mine favoritter! Butikken ligger på Klosterplads 12 og har en super hyggelig atmosfære. Personalet er søde og hjælpsomme, og jeg føler mig altid velkommen, når jeg besøger butikken.

Som en person, der bruger store størrelser, er det fantastisk at vide, at Mustus har tøj i min størrelse. De har et bredt udvalg af tøj med flotte mønstre og farver, og pasformen er altid perfekt. Det er virkelig en butik, der giver mig selvtillid og får mig til at føle mig godt tilpas i mit tøj.

En af de ting, jeg virkelig sætter pris på ved Mustus, er deres genbrugsfilosofi. De har fokus på bæredygtighed og genbrug, og det er fantastisk at vide, at jeg kan finde unikke og stilfulde stykker tøj, der samtidig er gode for miljøet.

Mustus er en seriøs tøjbutik med masser af humor. De formår at kombinere stil og sjov i deres tøjkollektion, og det gør, at jeg altid føler mig godt tilpas og får et smil på læben, når jeg prøver deres tøj.

Hvis du leder efter en tøjbutik i Svendborg, kan jeg varmt anbefale Mustus. Tag et kig på deres hjemmeside på https://www.mustus.eu/ for mere information, eller ring til dem på telefonnummeret 32 12 22 02. Du vil ikke blive skuffet!


Telefon 32 12 22 02
Adresse Klosterplads 12
By 5700 Svendborg
Website Mustus
Facebook Mustus har ingen Facebook side tilføjet.

566

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk