Restauranter i Haderslev - oversigt over restauranter i Haderslev

 Tilbage til oversigt  

Smag på Haderslev - vi har samlet en oversigt over udvalgte restauranter i Haderslev til dig og familien.

Ejer du en restaurant eller café i Syddanmark og har du lyst til at annoncere på Syddanskguide.dk? Kontakt os for mere information og uforpligtende tilbud.


Ras2ranten i Haderslev - mad der slapper af...

Ras2ranten i Haderslev byder på ærlig madglæde og leverer smagfulde og ærlige madoplevelser lavet af de bedste råvarer. Ras2ranten byder bl.a. på morgenmad, brunch, lette frokostretter, f.eks. smørrebrød, fisk, sprøde friske salater, pariserbøf og forretter og lækre hovedrettet, f.eks. kylling, fisk, okse, lammekød og meget andet.

Torvet 7
6100 Haderslev

 Læs mere om Ras2ranten

Restaurant Hotel Harmonien i Haderslev - altid mad af friske råvarer

Restaurant Hotel Harmonien i Haderslev byder på a la carte retter, konference menuer og mad til receptioner og både små og store arrangementer. I teatercaféen er det desuden mulighed for lette frokostretter. Maden tilberedes af friske råvarer af bedste kvalitet.

Gåskærgade 19
6100 Haderslev

 Læs mere om Restaurant Hotel Harmonien

Restaurant Søstjernen i Haderslev - stærke og klare holdninger til mad

Restaurant Søstjernen i Haderslev byder på rigtige gode madoplevelser lavet af flest mulige lokale råvarer og hvor maden afspejler de 4 danske årstider. Høj kvalitet er et nøgleord hos Restaurant Søstjernen. Søstjernens Diner Transportable er desuden leveringsdygtige op til 1000 personer.

Havvejen 197
6100 Haderslev

 Læs mere om Restaurant Søstjernen

Restaurant Aarøsund Badehotel i Haderslev - med lækre smagsoplevelser

Restaurant Aarøsund Badehotel i Haderslev er en Gourmet og a la carte restaurant og tilbyder mad tilberedt med årstidens friske råvarer. Restauranten ligger på Aarøsund Badehotel og findes i både "Skipperstuen" og "Kejserstuen".

Ved Færgegården 1
6100 Haderslev

 Læs mere om Restaurant Aarøsund Badehotel

Ristorante Firenze i Haderslev - med ægte italienske smagsoplevelser

Ristorante Firenze i Haderslev byder på ægte italienske retter som smager af Italien og sydens sol samt gode vine. Menukortet er bredt og består af de originale og klassiske italienske retter. Ristorante Firenze bringer også mad ud af huset.

Torvet 13
6100 Haderslev

 Læs mere om Ristorante Firenze

534

butikker, spisesteder, seværdigheder og erhverv på Syddanskguide.dk